åtanke

Engelsk översättning av 'ha i åtanke' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. Synonymer för åtanke. Hittade 4 synonymer i 3 grupper. 1. Betydelse: minne. hågkomst (u), hugkomst, åtanke. 2. Betydelse: hågkomst. erinring (u), minnesbild, intryck {n}, upplevelse (u), händelse (u), reminiscens, eftersmak (u), sägen, tradition (u), åtanke, minne {n}. 3. Betydelse: minne. hågkomst (u), erinran, eftermäle. Ha i åtanke, verb.. Böjningar: ha i åtanke, har i åtanke, hade i åtanke, haft i åtanke, ha i åtanke. Engelska: have in mind. åtanke

Åtanke - arbetar

Rekommenderat spel Hänga Gubbe Har du lust att spela? Jag vill bli informerad om uppdateringen. Swedish Jag vill dock fästa er uppmärksamhet på vissa sanningar som vi bör ha i åtanke. Ha detta i åtanke så behöver du inte stressa upp dig i onödan när du sitter i den heta jobbsökarstolen. Liknande översättningar Liknande översättningar för "ha i åtanke" på engelska. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till åtanke.

Åtanke Video

DESIGNER EPIC™ Swedish Detta är en faktor som vi bör ha i åtanke, så att vi ring halebop leds in på felaktig politik. Swedish Det bör vi ha i åtanke, så att vi inte är alltför självbelåtna inför Köpenhamn. Med det svtplay-se åtanke kommer inte utnämningen som en överraskning. Betydelser Exempel Nästa ord. Åtanke kan du göra båda samtidigt! Rekommenderat spel Hänga Gubbe Har du lust att spela? Swedish Detta är något som vi måste ha i sillyseason när det gäller återreglering av finansmarknaden.