tim wiese

årige tyske målvakten Tim Wiese har gjort sitt i Weder Bremen efter säsongen. I samband med att hans kontrakt löper ut lämnar han klubben. - Jag har haft sju fantastiska år i Werder. Jag har spelat i Champions League fem gånger och vunnit DFB-Pokalen (tyska cupen). Det har varit en fantastisk tid. Real Madrid letar förstärkningar på målvaktssidan - kan Werder Bremens Tim Wiese bli en galactico? Officiellt: Tim Wiese och Eren Derdiyok till Hoffenheim. Publicerad: Övriga Europa. Real Madrid, Milan och Inter visade intresse. Men tyske målvakten Tim Wiese har skrivit på för Hoffenheim. Även Eren Derdiyok är klar för klubben. Hoffenheim meddelar på sin officiella hemsida att Tim Wiese är klar för. tim wiese

Tim wiese - och med

Mest lästa artiklarna 1. Sven-Göran Eriksson kan bli förbundskapten igen Men nu behöver jag en ny utmaning, säger han till Bild. Förre tränaren sågar Manchester United - När det gäller landslaget hoppas han få sin chans vad det lider. Ramos bekräftar värvning för lagkamraterna.

Tim wiese - som

Den tyske målvakten ansluter från Werder Bremen som bosman och skrivit på för fyra år. Även om Wieses kontrakt med sista klubben Hoffenheim revs i januari äger klubben fortfarande rättigheterna till målvakten, så om man vill värva bodybuildern måste en övergångssumma betalas. Det var i stället förra tyske landslagskeepern Tim Wiese som fascinerade åskådarna. Ett av problemen i det sammanhanget var tydligen att Schaaf inte hade informerat sin vanlige förstakeeper om det förestående bytet. Vann guld — nära Halmstad - 11 dec.