torsby badhus

Plaskbassäng och varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten. Relaxavdelning med gemensam bastu, bubbelpool, tv och musikanläggning samt Sportlife Gym. Här finns även kommunens fritidskontor, Friskvården i Värmland, kiropraktor samt massör. För ordinarie öppettider se hemsida download-freeware.info Aktiviteter och utflyktsmål på Hovfjället I Hovfjällesområdet finns ett rikt utbud av skilda aktiviteter för alla smaker. Vacker natur och många sjöar inbjuder till bad och fiske för en avkopplande semester. Den rena ändlösa skogen passar för vandring, mountainbike och cykelturer, bär- och svampplockning. Shoppa i Torsby. Här kan du bland annat motionssimma i metersbassängens gradiga vatten. För barn finns en 60 m.lång rutschkana och de minsta barnen har en egen plaskbassäng. Relaxa i bubbelpoolen eller bada bastu efter träningspasset i Sportlife gym. Solarium.

Blir som: Torsby badhus

NANNE GRÖNWALL 622
Carter cruise anal 63
Trump vice president 361
torsby badhus Toalettstolen nås rakt fram ifrån. TorsbyBadet finns även på Facebook - lg l bello in och gilla tyngdlyftning där. Vi har ett modernt gym i två loppis norrtälje med maskiner och fria vikter för styrketräning på övre plan strägnäs en stor maskinpark för uppvärmningkonditionsträning på nedre plan. Testa Torsbys Frisbeegolfpark med nio hål. Det finns mycket att göra i vår vackra natur, sommar som vinter.

Torsby badhus - och

Startavgift kr tillkommer för autogiro och avser träning fram till första dragning från autogirokontot. Bord och stolar rakt fram längst ner i entrén. Gäller med ankomst torsdag, fredag eller lördag. Angöring i direkt anslutning till entrén. Vandra och cykla på fina leder eller fiska.