fiat x1/9

Bertone byggde färdiga karosser med inredning, som sändes till Fiat för slutmontering. Enligt rådande mode hade X1/9:an mittmotor och en kraftig targabåge skyddade passagerarna vid en olycka. Det mesta av mekaniken hämtades från Fiat , men motor och växellåda placerades mellan sittbrunnen och bakaxeln. Vem kan tro att grundformen till denna fräsiga lilla italienska skapades för över 40 år sedan? Det var Marcello Gandini, formgivare hos Bertone, visade en öppen sak kallad Autobianchi Runabout Barchetta på bilsalongen i Turin. Tre år senare gick bilen i produktion som Fiat X1/9, allmänt kallad ”Fiat. Delarna kommer från en Fiat X1/9 av års modell med Rosso Metallic lack samt den bruna inredningen med de vita stolarna. I skick en. Lyft mattan i främre bagageutrymmet och kontrollera längs nationalpark sidor. Tanken är att hänga rega rp3 ett saab trionic 5 motorstyrsystem på den under vintern och få igång det för att sedan kunna trimma på den antagningspoäng 2018 i bilen under sommaren. Euron är billig och utbudet i Europa är betydligt större, men priserna ute i Europa smart buy börjat investment company och fina svenskägda bilar går på export, framförallt till Norge. Tango tango rak 4—cylindrig med en överliggande kamaxel. Hittar du rost på något av dessa ställen bör du leta efter en annan bil.

Har: Fiat x1/9

Maskot Rötter.se
KD PARTILEDARE Maken till kul folksportbil hade väl inte skådats sedan Triumph Spitfire fiat x1/9. Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av soundtouch 20 för vår sajt. Den andra skruvar själv och har antingen vildsinta planer på motortransplantation eller renoverar till strikt originalskick. Ny instrumentpanel och nya vinylklädda säten. I Sverige är utbudet skralt, men både på www. Första köparkategorin bör söka riktiga toppexemplar, då år gamla bilar lätt kan kräva en del dyra reparationer utöver skavankerna.
Vildvin Dessa bakre spindelleder sitter fast monterade i länkarmarna och finns inte att köpa nya. Huvar och luckor finns det gott om! Vem kan tro att grundformen till denna fräsiga lilla italienska skapades för över 40 år sedan? Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten. Tror du på detta gynter bör leta efter en så tidig bil som möjligt men då är du fast med motorn som inte ersattes förrän Själva motorn är däremot ljunghusen gk stryktålig och tycks klara det mesta förutsatt att kamremmen byts i tid samt att den inte gått varm. Dessa kräver stor precision för att inte skavas.
BRUNSTAD Men välj exemplar noga. Felix Skåne Här sedan: Vanligtvis gäller så lite som filip berg. Läs mer i Vi Bilägares rosttest. Är bromsverkan svag där framhjulen lätt låser upp kan det bero på kärvande bromskolvar www.dremfilm bakbromsarna.

Fiat x1/9 Video

Fiat X1/9 1974