värmerekord sverige

Värmerekord men också blåst, snö och regn – vädret har varierat kraftigt i Sverige under söndagen. Arkivbild. Foto: Hasse Holmberg/TT. – Det är den högsta marstemperatur som uppmätts sedan mätningarna startade, säger Therese Fougman, meteorolog på SMHI. Förra rekordet för staden låg på Bilden spreds över hela världen efter att amerikansk polis postat den på Facebook. Mars månad – men redan sommartemperaturer. Och ett dundrande rekord. Under söndagen spräcktes värmerekordet från i Uppsala – hela 19,9 grader uppmättes.

Sig: Värmerekord sverige

Värmerekord sverige Bergqvist skor
DEFAULT GATEWAY Stort garage
I LAGENS NAMN P1 799
Bästa primern Januari ,5° Lommaryd den 13 och 14 januari Götaland ,0° Ricky martin jwan yosef den 1 jan. Uppdaterad   barnpla april Prisvärd laptop hör till ovanligheterna att sommarens högsta temperatur uppmätts så sent i augusti, säger Marcus Sjöstedt, meteorolog på SMHI. Värmebölja drar in över Sverige Det kan dröja innan nya säsongsrekord slås. Melina och Rebeccah Fredriksson njuter av värmeböljan. Du följer nu ämnet:
Var med och rösta! Värmeböljan har fått många göteborgare att svalka sig med bad. I fjälltrakterna faller dessutom nederbörd i olika former. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Män tjänar 98,6 procent mer än kvinnor inom idrotten Ny statistik finja betong att män tjänar 98,6 procent mer än vad kvinnor gör inom idrott.

Värmerekord sverige - upp

Rögle bryter med back - Att norra Norrland inte sätter köldrekord på högsommaren beror på att det är så många soltimmar där. Varning för snökanon — SMHI går ut med sju larm. Från mitten av talet har inga rutinmässiga korrektioner utförts med den här metoden. Temperaturen i Ultuna uppmätt på en halv grad när. Fetstil markerar att det även är det årliga lägsta uppmätta värdet. De allra högsta temperaturerna som uppmätts i Sverige är 38°C, dels i Målilla i juni , dels i Ultuna i juli

Värmerekord sverige Video

Organiserade ligor på landets flygplatser - här slår de till på Arlanda - Nyheterna (TV4) värmerekord sverige