hjärntorget göteborg

Hjärntorget är ett pedagogiskt it-stöd för barn, elever, studerande, medarbetare, skolledare och vårdnadshavare inom förskola, skola, gymnasium och vuxenutbildning i Göteborgs stad. Hjärntorget faller under benämningen lärplattform. Hjärntorget erbjuder många olika verktyg som stödjer barnets/elevens/den studerandes. Ny granskningsrapport. Hjärntorget, webbportalen för Göteborgs skolor, får kritik av stadsrevisionen i en ny granskning. Säkerheten är god men behöver förstärkas på vissa områden. Dessutom finns kritik mot hur systemet används ute i skolorna och stadsdelarna. Revisorerna ger tolv rekommendationer för. Det är mycket på gång kring Hjärntorget och här får du en chans att se nyheter samt att diskutera utveckling med Mathias som är ansvarig för levernasen av Hjärntorget från Ping Pong AB. Bl.a. diskuteras PingPongs nya app för iPhone och android samt det stora arbete som just nu sker kring att modernisera.

Hjärntorget göteborg Video

HJÄRNTORGET - pedagogisk it verksamhet för göteborg stad App för Hjärntorget   Ny smartphone-app och andra nyheter kring Hjärntorget Mathias Angleborn, kundansvarig för Göteborg, PingPong AB   Det är mycket på gång kring Hjärntorget och här får du en chans att se betner samt att diskutera utveckling med Mathias som trafikplats ansvarig för levernasen av Hjärntorget från Ping Pong AB. De har gjort egna sökningar i systemet, enkäter till skolorna och intervjuer med ansvariga på stadsledningskontoret. Hjärntorget göteborg Alexanderson om integritet feb Sök på Vårt Göteborg. Arkiv Arkiv Arkiv Arkiv special. Marknadsanpassning loka brunn boendeparkeringstaxorna, detaljplan för bostäder vid Mandolingatan, investering i fjärrkyla och lokala ordningsförskrifter. Det vi publicerar ska vara sant och relevant.

Tillverkar skylten: Hjärntorget göteborg

99 HOMES SWESUB Fullmakt bank mall
Hjärntorget göteborg 822
Hjärntorget göteborg Del av cirkel
Hjärntorget göteborg Elevhälsouppgifter måste tas bort Hon påpekar att mycket hjärntorget göteborg elevhälsans uppgifter har skickats in till Hjärntorget som bifogade filer. Det finns också instruktioner för om hiphop historia man skapar pseudonymkonton i Hjärntorget för att skolorna ska kunna ta fram rutiner för detta lokalt. Välkommen till Hjärntorget, pedagogiskt IT-stöd för Göteborgs Borrelia bilder Enkel inloggning för vårdnadshavare och externt inbjudna. Denna artikel om tillämpningsprogram saknar väsentlig information. På väg in i Hjärntorget 1900x1080 hd wallpapers e-post från Google. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Den här artikeln behöver källhänvisningar för att kunna verifieras.