luft/vatten värmepump

Luft/vatten-värmepumpar. Med en luft/vatten-värmepump från Thermia hämtar du energi ur luften utomhus. Den energin kan du sedan njuta av i din golvvärme, dina element eller i en härlig varm dusch. En luft/vatten-värmepump är energieffektiv och ger dig mycket värme för liten uppvärmningskostnad. Bra för din plånbok. Med en luft/vattenvärmepump från CTC sparar du upp till 80 % av din uppvärmningskostnad. Den energi som används är gratis, miljövänlig och hjälper till att minska utsläppen av CO₂. CTC har två typer av luft/vattenvärmepumpar. Varvtalsstyrda värmepumpar och värmepumpar med start- och stoppfunktion. CTC EcoAir. Genom att hämta energi från uteluften kan våra luft/vattenvärmepumpar sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent. En IVT luft/vattenvärmepump fortsätter att leverera energisnål värme, även när utetemperaturen närmar sig minus 20 grader.

Luft/vatten värmepump - Hammarby

En luftvärmepump som leder ut värmen via ett vattenburet system är ganska dyr i inköp jämfört med en luft luft värmepump. Filtrera ditt val på husstorlek i menyn till vänster för att se vilken luft-vattenvärmepump som passar din bostad bäst. Ska värmekällan komplettera annan värmekälla. Hur mycket energi förbrukar huset till uppvärmning? Parallellt med detta har våra värmepumpar blivit allt enklare att installera och använda.

Luft/vatten värmepump Video

Mitsubishi Electric - Ecodan - installation av luft/vattenvärmepump Inbyggd fjärrstyrning via smartphone. Vi använder kvalitetskomponenter och låter bara våra specialutbildade återförsäljare installera våra värmepumpar. Det innebär att ingen energi går åt till avfrostningen när det är över fem grader varmt aqvakul. Den uppenbara nackdelen med en luft vatten värmepump är att den blir mindre effektiv när det blir kallt. Buller från kompressorn är angelina jolie cancer ett av de luft/vatten värmepump som en vattenburen luftvärmepump avger. luft/vatten värmepump