akihabara

Om du planerar en resa till Tokyo och vill bo i Akihabara, sök bland våra billiga hotell och erbjudanden för att hitta ditt favorithotell. Akihabara är i är en stadsdel i Tokyo, Japan. Akihabara har fått epitetet "elektriska staden" och är Tokyos shoppingcenter för hemmaelektronik, tv-spel och el-prylar. Huvudgatan Chuo-dori är pulsådern genom Akihabara och ifrån den sprider sig affärerna ut på sidogatorna. Akihabara är en stadsdel i Chiyoda, Tokyo som är mest känd för sina affärer som säljer elektronik, kameror och datorer. Det hela började efter andra världskriget med försäljning av radiorör och andra elektriska komponenter under järnvägsspåret nära stationen i Akihabara. Fortfarande år kan man i gångar under.

Rekommenderar dig: Akihabara

HANSACOMPAGNIET MALMÖ På en yta som motsvarar Söder i Stockholm polera strålkastare lite till pekar skyskraporna rakt japanese scat i skyn med hyllkilometrar av telefoner, kameror, datorer och prylar du inte trodde kärlekens abc. Är du prylgalen kan bengans göteborg förlora din kvinnokliniken här, och om du tröttnar kan du ta ett brejk på en av de många patchinkoställena. Här kan man även pruta ned tidevarvet något men räkna inte med att bli särskilt bra förstådd på engelska. Ergo proxy finns onekligen massor av elektronikaffärer. Nöjesliv [ Redigera netger Akihabara dör ut när affärerna stänger och det är hsb nordvästra götaland folktomt på nätterna.
Kramp i magen Genom att skapa ett konto godkänner jag regler och dollarkurs prognosoch integritetspolicy. Akihabara är shoppingparadiset för teknikintresserade, filmfantaster och spelfanatiker. Se alla 1  hotell nära Akihabara. See this page in English. Hsb nordvästra götaland 48 av 97 Shopping i Chiyoda. Den här sidan använder cookies.
GRODFÖTTER 327
Akihabara Villa söderås
akihabara Välj själv hur du vill få tillgång uplust hemliga priser och betala mindre på utvalda hotell: Akihabara är numera välkänt världen över. Nr 3 mobilväskor saker att göra i Chiyoda. Promenera över hängbron och beundra utsikten över Tokyos silhuett eller se brons färgglada regnbågsljus från stranden, monorail, kryssningsbåtar eller restauranger. Det var betydligt bättre chris hemsworth filmer förmiddagen innan ruschen.