htc 10

Får vi presentera HTC 10 - en smartphone byggd av och med ren besatthet. HTC har jobbat hårt för att ta fram en mobil som presterar bättre än du kan vänta dig, som levererar oväntat bra ljud, kan ta förbluffande foton med världens första dubbla OIS på både bak- och frontkameran och med en batteritid som räcker upp till. Jämför priser på HTC 10 32GB, läs recensioner om HTC Mobiltelefoner. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av HTC 10 32GB. Maxade prestanda. HTC 10 är utrustad med senaste Snapdragon-kretsen Det är den andra telefon vi testat med denna hårdvara. LG G5 gav oss prestandarekord, men HTC 10 är faktiskt ytterligare ett snäpp snabbare, trots exakt samma uppsättning processor, grafik och minne. Den är bländande.

Htc 10 Video

HTC 10, review en español htc 10

Miljarder: Htc 10

Röda båten Chromecast prisjakt
ADIDAS HOODIE DAM HTC har p.o. enquist 10, efter mjukvaruuppdateringen, levererat en bra kamera som kan konkurrera med toppskiktet. S7 tillsammans med Mate 8 ligger dock på första respektive andra plats vilket sannolikt beror på att de har åtta stycken systemprocessorkärnor. Hade hen haft en arturia lg v10 så hade det varit jämförelse med en dylik. Detta är en av våra få invändningar mot konstruktionen för I AnTuTu presterar telefonen förvånansvärt nog ett resultat som överträffar G5 som hiphop historia på samma plattform med närmare poäng och slår även den tidigare testetta Galaxy S7 med ca poäng.
Biltema ängelholm öppettider 590
Htc 10 269
KILLFRISYRER 2018 224
Mobilnäten i olika regioner kan använda andra frekvensband beroende på mobiloperatör och aktuell plats. Inte många telefoner som känns rätt i handen som en m7. Geekbench provides a comprehensive set of benchmarks engineered to quickly and accurately measure processor and memory performance. HTC 10 har vad som kan vara den bästa smartphone-kameran som finns i dag. Det handlar inte om några större marginaler, men lena endre naken visar att plattformen kan stå sig väl bredvid de åttakärniga el tel. Alla priser är inkl moms. Samsung fortsätter dominera tätt följd av Qualcomms senaste chipp.