öströö

Öströö Fårfarm. Här kan man följa med ut på "lammsafari". I vagnar åker både vuxna och barn ut över Öströös vackra vidder för att se spralliga lamm, bökande grisar och lurviga kossor. En kul och annorlunda upplevelse. Turen tar ungefär 1 timme. Se en fårshow med fårklippning och vallning. Den halvtimmeslånga. Öströö Fårfarm Aktiebolag, - På download-freeware.info hittar du, bokslut, nyckeltal, styrelse, Status, offentliga värden, adress mm för Öströö Fårfarm Aktiebolag. Närproducerat, ekologiskt och unikt på Öströö Fårfarm. Gården, mitt i den vackra bokskogen, har anor från talet och är idag en modern fårfarm med hela kedjan från ekologisk fåruppfödning med eget slakteri till förädling, försäljning, hantverk med fårskinn och café med restaurang. I brännvinskällaren från talet.

Öströö Video

Öströö fårfarm öströö

Öströö - purpose

Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies. På Öströö kan du följa med på guidad lammsafari bland skuttande lamm och lurviga kossor, fårshow med fårklippning och historisk brännvinsvandring. Julcafé i brännvinskällaren  Med start fredag den 1 december serverar vi vår läckra Julmeny i vår mysiga brännvinskällare. Den lilla butiken var också Den halvtimmeslånga inomhusshowen ger en intressant inblick i livet på en fårfarm endast förbokade grupper Öströö Fårfarm, Öströö Visa på en karta » ostroofarfarm. Hela gården drivs ekologiskt EU-certifierade.

Graf von: Öströö

Gunsta 299
ISLAMISKA FÖRBUNDET 715
Findiq 849
Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi åkte på lammsafari med guidning och fikade efter hjulsidor i trädgården. Gammeldags kokekorv, rullader och linka. Omfattar den här platsen eller aktiviteten djur? Erbjuder det här företaget en aktivitet? Bröllop, fest och catering Fester och bröllop ordnas i brännvinskällaren från talet efter gästens egna önskemål.