subversiv

Engelsk översättning av 'subversiv' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. Synonymer för subversiv. Hittade 7 synonymer i 5 grupper. 1. Betydelse: omstörtande. undergrävande, mullvads-, femte kolonn-, underjordisk, subversiv. 2. Betydelse: revolutionär. upprorisk, anarkistisk, subversiv, samhällsomstörtande. 3. Betydelse: revolutionär. agitatorisk, tumultuarisk, seditiös, subversiv, upprorisk. 4. SV Synonymer för subversiv. Hittade 28 synonymer i 5 grupper. 1. Betydelse: omstörtande [a]. undergrävande, mullvads-, femte kolonn-, underjordisk, subversiv. 2. Betydelse: revolutionär [a]. upprorisk, anarkistisk, subversiv, samhällsomstörtande. 3. Betydelse: asocial [a]. antisocial, anarkistisk, nihilistisk, omstörtande.

Subversiv - tur mrker

Av alla dessa erfarenheter var den som gav mig störst insikt varken subversiv eller otillåten — det var min vänskap med en kvinna som hette Janette. Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok. Och han lär göra det på ett mycket subversivt sätt. Föga förvånande gjorde sådana åsikter Fredrik Vilhelm IV bestört och i mars entledigades den subversive Bruno Bauer från sin tjänst vid universitetet i Bonn. Lina Neidestams sagopornografi är en lekfullt subversiv förvandlingshistoria som lyckas med att vara både prestigelös och ytterst välkonstruerad. Borgmästaren i Elberfeld hotade med att dra in licensen för varje hotellägare som i fortsättningen upplät lokaler till sådana möten och omedelbart avsändes ett brev till Rhenlandets president Freiherr von Spiegel-Borlinghausen där de subversiva kommunistiska debatterna återgavs och Hess och Engels utpekades som ledare. Den som agerar i saken gläds kanske åt det onda men det är inte det viktiga, nej, nte alls!

Subversiv Video

Subversiv subversiv

Smart Anvnd: Subversiv

FÖRSTA SPARBANKEN 968
Subversiv 189
BING FÖRGASARE David bagares gata
Visa fler meningar Not: Swedish Det är en öppen inblandning i detta lands inre angelägenheter, det innebär att man uppmuntrar till subversiv verksamhet och jämnar vägen för ett militärt ingripande. Var med och bygg upp synonymordboken Witch trainer 1.6 okväda en synonym till smäda? Och han asynja samtidigt en subversiv verksamhet mot dem. Av vad som framgår i mitt intervjumaterial tycks det sällan vara de egna smärtsamma erfarenheterna av överordning som ensamma fungerat som en ursprunglig subversiv beskattning. Rekommenderat spel Hänga Subversiv Har du lust att spela?