hornsbruksgatan

Totalt är det fem nya byggnader, fyra bostadshus och en tunnelbanebyggnad, som föreslås byggas i Hornstull, på norra sidan av Hornsbruksgatan vid Högalidsparken. Nytt tunnelbanehus. Bostäderna som planeras är 13 stadsradhus och 24 lägenheter. Dagens tunnelbanebyggnad ska rivas. I de nya. Hornsbruksgatan är en gata på Södermalm i Stockholm. Gatan sträcker sig från Varvsgatan i öster till Långholmsgatan i väster. Den västligaste delen av Brännkyrkagatan, mellan Varvsgatan och Långholmsgatan, namnändrades till Hornsbruksgatan, efter Horns tegelbruk. Direkt norr om gatan ligger Högalidsparken. Veidekke Bostad är med och utvecklar Hornsbruksgatan på Södermalm. I pågående planarbete föreslås att nya bostäder fördelade över tre hus byggs, Södersystrarna. Dessutom ska det befintliga T-banehuset byggas om till kontor och restaurang. Hornsbruksgatan planeras bli grönare och mer levande.

Hornsbruksgatan Video

Hornsbruksgatan (final cut) Vad är egentligen fördjupat medborgarinflytande? Det var ett första informationsmöte om den fördjupade medborgarinflytandeprocess, som Stockholms stad kommer att tillämpa tillsammans tomtabacken medborgarna. Stockholm är en underbar stad som har mycket att erbjuda. Honsbruksgatan, Södermalm bilden kreditfaktura exempel en illustration Honsbruksgatan, Södermalm bilden är en illustration Högalidsparken bilden är en illustration Nytt bankkort, bilden är en illustration Flygvy Hornsbruksgatan. När alingsas.se kommer till Hornsbruksgatan […].

Hornsbruksgatan - Taxifrbundet

Allt fler inser att det inte är hållbart att handla alla sina kläder hos de massproducerande kedjorna utan väljer istället att utöka… Read more. Andreas Sidkvist arbetar som projekt- och processledare, just nu med två olika projekt där fokus i det ena ligger på att ta fram idéer för en hållbar stadsutveckling och i det andra att åstadkomma hållbara beteendeförändringar. Därför är förslaget att husens tak ska bli en förlängning av den befintliga Högalidsparken. Uppe på tunnelbanan planeras en takterrass som ska bli en del av Högalidsparken. Om kommentarer på denna sajt Hej! Om du brukar boka möten hos oss, så hittar du en helt ny filtrering här. Byggnaderna får en höjd på två till tre våningar med ny allmän parkyta på taket.